Opšti uslovi poslovanja

Uslovi poslovanja

Pre korišćenja našeg sajta pažljivo pročitajte sledeće uslove poslovanja. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi, molimo vas da ne koristite naše usluge.

Poručivanje željenih proizvoda

Proizvod (ili više njih) možete poručiti dodavanjem proizvoda u korpu i popunjavanjem obrasca za poručivanje. Nakon potvrđivanja porudžbine kupac može izvršiti izmene porudžbine putem elektronske pošte ili preko telefona, ali samo do trenutka slanja pošiljke.

Rok isporuke poručenih proizvoda

Od trenutka kada izvršite poručivanje, vrši se selekcija, pakovanje i predaja pošiljke kurirskoj službi. Nakon toga rok za isporuku je 48h, osim u slučaju vikenda i vanrednih okolnosti. Ovo u praksi znači da dobijate proizvod u roku od 1 do 3 (radna) dana.

Cena poštarine poručenih proizvoda

Poštarina se obračunava na poslednjem koraku poručivanja. Poštarina iznosi 400 dinara.

Više informacija o proizvodima

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cene ili isporuke možete nam postaviti putem e-maila: info@mungosi.rs. Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. Poručivanjem dajete saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje ste ostavili.

Cena proizvoda

Sve cene na sajtu su navedene u RSD. Akcijske cene važe dok su prikazane na sajtu.

Kupoprodajni ugovor između prodavca i kupca je sklopljen u trenutku kada ste izvršili porudžbinu (kupac prima elektronsku poruku o detaljima porudžbine). Od tog trenutka su sve cene i drugi uslovi kupovine fiksni i vrede kako za prodavca tako i za kupca. U slučaju da se cena proizvoda promeni u toku obrade porudžbine, omogućićemo da odustanete od kupovine ukoliko novonastala cena ne odgovara.

Pre korišćenja proizvoda

Pre korišćenja proizvoda potrebno je pročitati uputstvo za korišćenje. Svaki proizvod je, pre korišćenja, potrebno isprobati na siguran način. Ukoliko niste potpuno sigurni na koji način bi trebali isporobati proizvod ili niste sigurni da je proizvod siguran za korišćenje ili mislite da postoji mogućnost da pruzrokuje materijalnu štetu ili škodi zdravlju ljudi, molimo da proizvod ne koristite, i da nas o tome obavestite. Sve proizvode koristite na vlastitu odgovornost. Nastojimo da ponudimo što detaljnije i pravilnije opise proizvoda i slika. Usprkos tome, ne možemo garantovati da su svi navedeni podaci o proizvodu i njihove slike u potpuno tačni.

Opšte odredbe

Sajt ima autorska prava na sav sadržaj (tekstove, video i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Dostupni načini plaćanja

Plaćanje vršite kada Vam kurir donese paket na kućnu adresu.

Plaćanje čekovima i platnim karicama

Još uvek nismo u mogućnosti da prihvatimo plaćanje čekovima građana.

Plaćanje iz inostranstva

Još uvek nismo u mogućnosti da prihvatamo uplate iz inostanstva.

Reklamacije

Važe uslovi dostupni na stranici reklamacije.